martes, 16 de junio de 2009

ENFOCA a la Penedesfera


Andreu Robusté i Luci Buenavida a la Penedesfera


El passat cap de setmana la nostra entitat va estar present a la Penedesfera. I ho va fer per partida doble, ja que d’una banda és va encarregar de realitzar el reportatge fotogràfic de les jornades, i de l’altre perquè vam ser convidats a explicar com canalitzem la nostra activitat , a través de les web 2.0 com ara Flickr o simplement a través d’internet.
D’Enfoca van assistir a les jornades, Manel Lanzon, Lucia Buenavida i Andreu Robuste, aquest últim a més va explicar com la xarxa i concretament Flickr, havien servit com a punt de sortida del Festival Explora Calafell, festival que enguany viurà ja la segona edició.
Val a recordar que més de 200 persones van assistir el passat cap de setmana, els dies 12 i 13 de juny, a les 2es Jornades de la Penedesfera celebrades a la Vil.la Casals.
L’esdeveniment va ser inaugurat pel President del Parlament de Catalunya Ernest Benach, el qual també va participar a la taula de Política 2.0 juntament amb l’Eurodiputada i ex-Presidenta del Parlament Basc Izaskun Bilbao, entre d’altres ponents de rellevància
Una de les grans fites d’aquestes Jornades, i superant així la primera edició a Gelida també exitosa, va ser la participació del públic assistent gràcies a les eines del web 2.0. Va haver-hi moments que la paraula Penedesfera va aparèixer a la portada del web hashtags.org que registra les converses mundials més importants del servei de microblogging twitter. D’aquesta manera la temàtica central de conèixer i debatre la“Presència a la Xarxa” de persones, entitats, empreses i administracions que s’havia marcat l’organització–laComunitat de Blocaires del Penedès, secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Ajuntament del Vendrell– va ser reeixida amb la mateixa Penedesfera, la qual ha incrementat en aquesta edició el coneixement del Penedès i Catalunya en els diferents sectors d’aplicació de les TIC a la societat.

1 comentario:

  1. Gràcies pel recull fotogràfic de les Jornades i obrir-nos el món apassionant de Flickr!

    Ens veiem a l'Explora Calafell...

    ResponderEliminar